Oproep mondkapjes FFP-2

Oproep mondkapjes FFP-2

Doneer mondkapjes aan uw huisarts!

Om mensen, die mogelijk besmet zijn met het Coronavirus, te kunnen helpen, zijn mondkapjes voor gezondheidszorgmedewerkers bijzonder belangrijk. Andere mensen kunnen juist beter geen mondkapje dragen.

De voorraad mondkapjes is helaas onvoldoende.
Mocht u in het bezit zijn van ongebruikte (verpakte) mondkapjes (liefst FFP2 of FFP3), dan zou u ons en uiteindelijk alle mensen om u heen een groot plezier doen als u er een aantal bij ons inlevert. Al is het er maar 1!
We kunnen dan meer zieke mensen helpen met goede bescherming.
Alvast heel hartelijk dank voor uw hulp!

Wij hebben bij de entree van de praktijk een bak neergezet waar u de mondkapjes in kunt doen. Dit is om het contact met de balie-medewerkers te beperken. Zet u wel vooral uw naam bij of op de verpakking, dan weten we wie we dankbaar kunnen zijn!

Met vriendelijke groeten,

medewerkers Huisartsenpunt Dierdonk – Ittervoort – Weert