LSP

LSP

We merken dat er wat vragen zijn over de formulieren die zijn bijgevoegd bij de nieuwsbrief. Deze gaan over het LSP, het landelijk schakelpunt. Dit bestaat al enkele jaren. Waarschijnlijk heeft u dit al eens mogen invullen voor onze voorgangers. Echter de toestemming is niet overdraagbaar van arts op arts. Dat wil zeggen, u moet opnieuw een formulier invullen omdat de praktijk 2 jaar geleden is overgenomen. Er liggen al geruime tijd formulieren om in te vullen op de balie van de praktijk. Echter omdat dit weinig gebeurd hebben wij besloten ze nogmaals rond te zenden.

Het Lsp verzorgt de koppeling tussen huisarts, apotheek en ziekenhuis. Wanneer u toestemming geeft dan heeft het ziekenhuis en de apotheek en de huisartsenpost de mogelijkheid om een deel van uw dossier in te zien. Het gaat enkel om voor hun relevante gegevens, zoals een actueel medicatie overzicht, uw voorgeschiedenis in diagnoses (bijvoorbeeld of u diabetes heeft, of een hartinfarct heeft gehad). Zij kunnen niet alle vefrslagen van gesprekken die u met uw huisarts heeft gevoerd inzien.

Meer informatie is hier te vinden

U kunt extra formlieren hier downloaden.