Overname praktijk

Overname praktijk

Vanaf 1 januari 2021 heeft huisartsenpunt Vlodrop de praktijk van huisarts Brasse overgenomen.

 

Huisarts Sliepen en huisarts Peeters zullen vanaf nu de spreekuren doen. U staat als patient ingeschreven in de praktijk en bent niet gebonden aan een van de huisartsen. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen bij welke huisarts u op het spreekuur wenst te komen. Echter is het spoed dan komt u bij de huisarts die op dat moment aan het werk is.

 

Er zijn wellicht wat zaken die anders zijn dan u gewend was:

  • het spreekuur voor de huisarts is op afspraak van 8:20-11:30 en van 14:30-16:30.
  • het spreekuur van de assistente is op afspraak tussen 8:00-10:00.
  • het telefonisch spreekuur met huisarts komt te vervallen, indien u graag telefonisch iets met de huisarts wilt bespreken dan kunt u dit verzoek neerleggen bij de assistente. Zij zal met de huisarts regelen dat de huisarts u op een geschikt moment terug belt. Het doorgeven van uitslagen gaat via de assistente. Alle uitslagen welke zij telefonisch aan u doorgeeft zijn eerst gezien door de huisarts.
  • Herhaalrecepten kunt u aanvragen door de receptenlijn in te spreken. U kiest bij het bellen van de praktijk optie 2 en spreekt uw naam en telefoonnummer is. Daarna spreekt u alle te herhalen medicatie in. Het inspreken van de receptenlijn kan 24/7. De receptenlijn wordt altijd een werkdag later beluisterd en de recepten worden dus een werkdag later doorgegeven aan de apotheek.