Balie dicht in zomervakantie

Balie dicht in zomervakantie

Helaas hebben wij in de zomervakantie te kampen met personeelsgebrek. Om telefonisch bereikbaar te kunnen blijven hebben wij onze werkwijze gedurende de zomervakantie aangepast. Dit neemt helaas niet weg dat er voor u wat aanpassingen en mogelijk ongemakken zijn ontstaan. In het kort worden hier de aanpassingen opgenoemd.

 

  • De balies zijn tot begin september niet bemand. Dit houdt in dat u enkel telefonisch of online uw afspraak kunt inplannen. Ook alle vragen gaan telefonisch of online.
  • Het inleveren en nakijken van urine op een blaasontsteking kan in de ochtend. Hiervoor kunt u uw urine in het daarvoor bestemde bakje plaatsen met ingevuld vragenlijstformulier. Vergeet hierop niet uw naam en geboortedatum te zetten. In de middag kunt u bellen met de assistente voor de uitslag en het advies.
  • Formulieren worden per mail of per post verstuurd en kunnen niet meer opgehaald worden aan de balie.
  • Voor locatie Grathem en Ittervoort. De apotheekbalie is uitsluitend geopend voor apotheekvragen.
  • Wij werken met gastvrouwen. Zij helpen u en proberen uw vragen te beantwoorden. Zij zijn geen doktersassistente en kunnen geen afspraken inplannen of medische vragen beantwoorden. Wees lief voor hen.

 

Om telefonisch bereikbaar te blijven hebben we ervoor gekozen de telefoon te beantwoorden door de assistentes van al onze praktijken (Dierdonk, Ittervoort, Grathem, Vlodrop). Dit betekent voor u dat u wellicht een assistente aan de telefoon krijgt die u nog niet kent. Alle assistentes aan de telefoon zijn gediplomeerd en kunnen in de agendaplanning van uw praktijk. Eventuele vragen worden met uw eigen arts besproken.

 

Het is vanaf nu mogelijk om zelf online uw afspraak in te plannen via uw zorg online.

Met vriendelijke groet,

Team huisartsenpunt.