Nieuwe apothekersassistente

Nieuwe apothekersassistente

Vanaf heden is bij onze praktijk Lea Koppelmans in dienst als apothekersassistente. Zij zal op termijn ook doktersassistente opleiding bij ons gaan volgen. Hieronder stelt zij zich voor:

Hoi!

Mijn naam is Lea Koppelmans, ik ben 48 jaar oud en woon samen met mijn vriend, twee dochters en kat in het mooie Thorn. Na (25) jaren in een openbare apotheek te hebben gewerkt, heb ik nu gekozen voor deze gezellige dorpspraktijk. Vanaf 1 oktober sta ik Aniek bij, in de apotheek en zullen jullie mij vaker zien.

In mijn vrije tijd ben ik actief bezig: wandelen, fietsen en Zumba zijn de dingen die ik leuk vind. Daarnaast ga ik graag op vakantie naar het buitenland. Verder sta ik veel in de keuken, uitgebreid koken en lekkere taarten maken voor vrienden en familie.

De komende tijd komen we elkaar vast eens tegen. Tot gauw!

Groetjes Lea