griepvaccinaties 2022

griepvaccinaties 2022

De griepvaccinaties worden dit jaar gezet op dinsdag 18 oktober tussen 15:00-18:00 in de Blokhut. U kunt alleen een griepprik krijgen wanneer u een uitnodiging heeft ontvangen.

 

Griep is een virus waar mensen flink ziek van kunnen worden. Griep is iets anders dan een zware verkoudheid. Vooral mensen van 60 jaar en ouder en mensen met bepaalde aandoeningen (zoals diabetes, een hart-, long – of nierziekte of een verminderde weerstand) kunnen ernstig ziek worden. Soms zelfs met overlijden tot gevolg. Daarom nodigen huisartsen deze mensen elk najaar uit voor een gratis griepprik. De griepprik is de beste bescherming tegen ernstige gevolgen van griep.

 

Griepspuiten op eigen verzoek kosten 25 euro per prik en zijn uitsluitend mogelijk wanneer er prikken over zijn. Indien gewenst kunt u hiervoor vanaf 19 oktober contact opnemen met de praktijk.