Maak een afspraak met een van onze huisartsen >

Vraag herhaalrecept aan >

Vraag de uitslag op van een onderzoek >

Schrijf u in als patiënt, u bent van harte welkom >

Praktijk Ittervoort

 

Leliestraat 4
6014 AN Ittervoort
tel: 0475-565337
fax: 0475-563210

 

VOOR SPOEDGEVALLEN 0475-565337 OPTIE 1

 

Openingstijden praktijk

Maandag t/m vrijdag 8:00-17:00 uur, de apotheek is geopend tot 17:30 uur.
De assistente heeft pauze van 10:30-10:50 uur en van 12:00-14:00 uur. De praktijk is tijdens de pauze alleen telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

 

Spreekuurtijden

maandag t/m vrijdag 8:00-11:30 uur en 14:30-16:30 uur. Spreekuur alleen op afspraak.

 

Buiten onze openingstijden kunt U voor spoed contact opnemen met de HAP Weert 0495-677 677

 

Wijzigingen in verband met Corona virus

Om kwetsbare groepen te beschermen en de noodzakelijk zorg wel te kunnen blijven bieden, gaan we per direct aanpassingen doen in de zorg.

Zo worden per direct de reguliere spreekuren aangepast. Afspraken voor bloeddruk, uitslagen, uitstrijkjes en andere controles die kunnen wachten, worden uitgesteld.

De patiënten zullen hierover telefonisch geïnformeerd worden. Er zal getracht worden uitslagen van onderzoeken die reeds verricht zijn telefonisch te bespreken.

Bloedprikken voor reguliere controles worden uitgesteld. Krijgt u een oproep voor controle van uw suiker of cholesterol? Stel dit dan uit tot nader bericht. Bloedprikken en onderzoeken bij acute klachten gaan wel gewoon door, volg hierbij de aanwijzingen van uw arts of praktijkondersteuner.

Wij verzoeken u dringend om met klachten van verkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts NIET naar de praktijk te komen, ook niet voor bloedprikken, vragen of herhaalrecepten.

Bel dan met de praktijk om te overleggen.

 

Apotheek

De balie in de apotheek is gesloten om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan.  Alle medicatie wordt buiten in de uitdeelautomaat gezet en kunt u daar afhalen. Hiervoor hebben wij een telefoonnummer of email adres nodig. Indien er medicatie voor u klaar zou staan en u heeft geen sms code ontvangen, neemt u dan telefonisch contact op met de assistente.

De receptenlijn is tijdelijk buiten gebruik. Voor het herhalen van uw medicatie verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met de praktijk.